[Ossm-members] Re: (no subject)

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Wed Jun 16 17:32:42 UTC 2004


On Wed, 16 Jun 2004 11:07:08 +0200, Томислав Марковски 
<herrera at users.sourceforge.net> wrote:

>>  Абе тоа е супер ти што го предлагаш ама јас мислам како за почеток 
>> овоа е
>> доволно а понатаму можеме да го развиеме у нешто навистина феноменално
>> нели? И ако веќе одиме на тој чекор да се прави нешто покомплексно од 
>> ова
>> мислам дека нема да можам сам да го направам т.е. ке ми треба помош. Па
>> така кој има познавање на PHP и бази може да помогне да се направи 
>> светски
>> речник. па оној кој сака да помага нека се искаже :) поздрав
>
> Зоки, ќе може ли да добиеме некако копија од проектот? Ја има ли некаде
> за преземање? Ако можеш стави ја на FTP тука:
>
> http://herrera.redirectme.net/pub/upload/
>
> Анонимна најава на фтп-то.
>
> Фала.
>

Па еве според тоа што сега имаме сервер на располагање ке го сместеме тамо 
речникот ке го разгледате и ке можете да давате идеи за доработка на 
истиот. И тамо ке го ставиме за download за даможете да се разгледа како 
работе и да ме поправате дека имам грешки нели? :) Штом ми направат еден 
акаунт на серверот и го закачам одма обавестувам. Ако сакате подетално да 
дознаете како е идела работата со речникот има на форумот на ossm.org.mk и 
тамо се дадени идеи и објаснето се што содржи речникот.

ЗокиMore information about the Ossm-members mailing list