[Ossm-members] Re: users.ossm.org.mk

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Wed Jun 16 15:41:26 UTC 2004


> > http://users.slobodensoftver.org.mk/~username, FTP пристап, PHP, mysql
>
> username.users.slobodensoftver.org.mk
>
> Сакате и вакви да има поддомејни?
>
> Јес да овој е многу долг ама username.users.ossm.org.mk може да е корисен.

Вака, најдобро е да најдеме некој sourceforge-like софтвер (гледам 
jabberstudio имаат такво нешто).

Иначе, мојот предлог е сајтовите да бидат username.softver.org.mk, тој domain 
ионака за тоа беше замислен.

се бара софтвер-от!


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list