[Ossm-members] ??????: ???? ?? ??????

Zlatko Trajceski zlat at bagra.org
Wed Jun 16 21:56:28 UTC 2004


On Wed, 16 Jun 2004 20:07:24 +0200, you wrote:

>
>Досега интерес за идење имаше само од страна на Новица. Значи двајца... 
>Ако има уште заинтересирани пријавувајте се за да знаеме колку луѓе (со 
>колку коли) ќе бидеме и да планираме трошоци.

И јас сум заинтересиран за одење во Кочани.


-- 
m o reandmore and morea nd moreandmo r eandm ore andm oreMore information about the Ossm-members mailing list