[Ossm-members] Настан: ОССМ во Кочани

Томислав Марковски herrera at users.sourceforge.net
Thu Jun 17 06:14:17 UTC 2004


> Се пријавивме барем тројца до сега за идење, ама никој не се пријави дека
> би организирал презентација?

Јас сум сигурен за доаѓање. За презентација ќе мора да се пријави некој
КДЕ-аш, зашто Гномот е за никаде со преводот. Јас би се пријавил за
презентација на опенофис...
Само, ќе треба да се договориме да се видиме и да се организираме добро,
зашто ова во Кочани може да испадне добро, па да продолжиме низ цела
македонија. ОССМ караван :-)

-- 
Томислав Марковски

I've noticed several design suggestions in your code.

More information about the Ossm-members mailing list