[Ossm-members] Настан: ОССМ во Кочани

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Jun 16 20:06:27 UTC 2004


На 16 јун 2004 (среда), Зоран Димовски напиша:

> >Досега интерес за идење имаше само од страна на Новица. Значи двајца...  

И јас реков дека ќе дојдам. :)

> Идеите се ок ја имам предлог да се презентира КДЕ и ГНОМЕ на мекедонски.  

Се пријавивме барем тројца до сега за идење, ама никој не се пријави дека
би организирал презентација?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list