[Ossm-members] mono::

Томислав Марковски herrera at users.sourceforge.net
Thu Jun 17 10:57:20 UTC 2004


За тие што не следат linux.net.mk (RSS /feed.php), го праќам и тука
линкот.

http://users.ossm.org.mk/~tome/

Мала лекција за вовед во Gtk#.
Благодарност до дечките што го овозмошија хостингот и до оние се правеа
шизици :-)


-- 
Томислав Марковски

Adult, n.:
	One old enough to know better.

More information about the Ossm-members mailing list