[Ossm-members] mono::

zlochko at on.net.mk zlochko at on.net.mk
Thu Jun 17 12:20:30 UTC 2004


> Мала лекција за вовед во Gtk#.
> Благодарност до дечките што го овозмошија хостингот и до
> оние се правеа
> шизици :-)

Убав пример. Ама ич не ми се допадна тоа што го видов на
download страната! :(
За SuSE 8, 9 и 9.1 различни верзии за download. Исто и за
RedHat.
Windows тука сеуште јаде... :((

Злочко.
Мене многу повеќе како идеја ми се допаѓа php-gtk. Иако има
поддршка само за gtklib 1.2 сеуште. http://gtk.php.net
За v.2 од PHP5.
И да... во него е посложено да се изгради твојот пример.


Поздрав,
Злочко.More information about the Ossm-members mailing list