[Ossm-members] Re: mozilli

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Jun 17 20:30:49 UTC 2004


Новица Наков напиша:

>Гледам и thunderbird 0.7 искочил. Кога ќе ја биде и Мозила 1.7 за некој ден, 
>можете да ми ги дадете новите jar-ови за да ги апдејтувам.
>

Симнав Firefox 0.9. Доста подобро...

Него, зашто во Add Language нема македонски? Тоа јас треба да се жалам 
кај Андреа (патем, Андреа е женско, сигурно)?

-- 
ufo
More information about the Ossm-members mailing list