[Ossm-members] mozilli

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Jun 17 07:09:16 UTC 2004


Гледам и thunderbird 0.7 искочил. Кога ќе ја биде и Мозила 1.7 за некој ден, 
можете да ми ги дадете новите jar-ови за да ги апдејтувам.

-- 
Новица

An eye for an eye
makes the whole world blind.More information about the Ossm-members mailing list