[Ossm-members] Gnome-look.org :-)

Tomislav Markovski herrera at users.sourceforge.net
Fri Jun 18 13:18:45 UTC 2004


On Fri, 2004-06-18 at 14:38, Aleksandar Balalovski wrote:
> И повторно од KDE дечките...им падна жал за гномашите :)

Си ветив себеси дека нема да паѓам веќе на вакви провокации, ама не
можам да издржам. Гномашите си имаа фино лепо до сега арт.гноме.орг (го
нукираа за кратко, ама добар е) и тхемес.фрешмит.нет
Никој не бараше уште еден сајт. Може да си го затворите гном-лук.орг ако
сакате. Како и да е, нашите теми отсекогаш биле поубави од вашите :-)
Ммм ~~ :-P

Peace!

-- 
Томислав Марковски

In matters of principle, stand like a rock;
in matters of taste, swim with the current.
		-- Thomas Jefferson

More information about the Ossm-members mailing list