[Ossm-members] Re: Re: MK Recnikot e onlajn

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sun Jun 20 00:36:50 UTC 2004


На 19 јун 2004 (сабота), Томислав Марковски напиша:

> > Е сега подредувањето е малку заебано како да биде? Али пошто ако некој
> > внесе латиница значи бара англиски може да проверуваш дали е на кирилица
> > $zbor, ако е тогаш да подредува по македонски ако не по англиски.
> 
> Нели може со set_locale() да се реши подредувањето?

Не е проблемот тоа, има две колони па треба да одредиш по која да
подредуваш. Самото подредување во колоните мислам дека е во ред. 


-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list