[Ossm-members] Re: MK Recnik - patch 1

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sun Jun 20 12:29:04 UTC 2004


На 20 јун 2004 (недела), Vladislav Bidikov напиша:

Бидиков преку кур више!!! Прекини да одговараш на нашите пораки од
горе!!!

Како вчера да си седнал на интернет, по сто пат ти се кажува ова!!!

http://www.ossm.org.mk/dokumenti/bonton.html

> Eve vi verzija koja ne bara da se bira za tipot na prevod ....
> ovie se promenetite fajlovi ....

За ова си во право, вака е боље аме не ти се добри фајловите.

На главните if( mysql_num_row() ) треба да стои 
echo "<br><b>-=§ Во базата се пронајдени 0 податоци §=-</b>";

Кај тебе се еден if() повнатре и никогаш не се појавуваат.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list