[Ossm-members] Re: MK Recnik - patch 1

Vladislav Bidikov bidikovi at unet.com.mk
Sun Jun 20 21:38:42 UTC 2004


Georgi Stanojevski wrote:

> На Бидиков логиката е боља а и го нема тој баг со специјалните 
> карактери. :)
> 
> Иако твоето е можда побрзо пошто не се конектира со база.

Има уште 2 ситни багови што треба да ги тргнам па ќе ви пратам NEW AND 
IMPROVED PATCHED VERSION

п.с
Глиша во право си за едниот If и за тоа се извинувам што мрчев али таков 
ми беше денов у сред сесија ....  no hard feelings

п.п.с
После цела година се префрлив целосно на Мозила ThunderBird па се 
надевам дека нема више мрч, мрч за моите одговори над тема ...
More information about the Ossm-members mailing list