[Ossm-members] MK Recnik - patch 1

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Mon Jun 21 16:42:37 UTC 2004


On Sun, 20 Jun 2004 18:26:38 +0200, Vasko Mitanov <vaskom at mail.com.mk>  
wrote:

> |1) minimum dolzina na prebaruvanje na zbor da bide 3 karakterii
>
> Не се сложувам со ова, јас мислам дека треба да биде минимум 2 карактери.

ОК и јас мислам дека треба да има два карактера. Те на пример ако некој  
внесе на македонски да бара „ПХ“ не се смејте тоа е животно што живее на  
осоговските планини и ако се 3 нема да го бара. BTW ако некој знае како ќе  
се преведе ПХ на англиски нека каже :)))))

> |3) poradi tocka 2 da se vovede color rewrite engin odnosno baraniot  
> string
> |vo rezultatite da se boi vo nekoja boja ...
>
> Да да, може нешто како кај гугл-кеш што беше (бекграунд-от да биде
> со светло жолта позадина, нешто како со маркер офарбан)
>


More information about the Ossm-members mailing list