[Ossm-members] MK Recnik - patch 1

Vasko Mitanov vaskom at mail.com.mk
Mon Jun 21 17:35:47 UTC 2004


|ОК и јас мислам дека треба да има два карактера. Те на пример ако некој  
|внесе на македонски да бара „ПХ“ не се смејте тоа е животно што живее на  
|осоговските планини и ако се 3 нема да го бара. BTW ако некој знае како ќе  
|се преведе ПХ на англиски нека каже :)))))

Или пак: гз, жт, вк, ут и сл :-)
More information about the Ossm-members mailing list