[Ossm-members] Средено Глиша :)

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Mon Jun 21 16:53:34 UTC 2004


Глиша го средив тоа што те нервираше кај линковите :) сега веќе нема да ти  
се мрдат редовите. Пракајте забелешки!
Поздрав

Зоки


More information about the Ossm-members mailing list