[Ossm-members] Ѓубриња, корпи, канти... за отпадоци де

Томислав Марковски herrera at users.sourceforge.net
Mon Jun 21 19:34:59 UTC 2004


Прашање до сите преведувачи (посебно до оние што го преведувале
наутилус):

Што е Trash?

1. Ѓубре
2. Корпа
3. Канта

Од преводот не можам да сфатам, зашто сите три беа подеднакво употребени
:-/


More information about the Ossm-members mailing list