Re: [Ossm-members] Re: Слободен софтвер во кочани

Milan Gjorchevski misheg at mol.com.mk
Tue Jun 22 21:34:34 UTC 2004


> Милан Ѓорчевски ги направи флаерите (дизајнот), утре ќе ги носам кај
> типот у печатница, па ако спонзорира ок, ако не ќе платам од мој џеб.
> Можно е и плакати да направи еден дечко во Скопје, според флаерите.

Кажи дали се океј и дали пристигнаа како што треба, ме фати параноја да не
стигнат толку големи фајлови...а зашто не кажа порано, ќе направевме и
плакати, немаше никаков проблем...

More information about the Ossm-members mailing list