[Ossm-members] Re: Ossm-members Digest, Vol 9, Issue 53

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Tue Jun 22 23:11:49 UTC 2004


>
>На 22 јун 2004 (вторник), Arangel Angov напиша:
>
>  
>
>>Со оглед на тоа дека во сабота треба да се оди во Кочани најдобро би 
>>било да расчистиме некои работи.
>>    
>>
>
>Ако се најдат уште тројца ќе земам и јас кола. Ама не сум сигурен за
>останување два дена.
>
>Знаете ли за преноќиште во Кочани и колку пари е спиење?
>  
>
Абе какво преноќиште, кај мене ќе ве збутам 8 души. Ако фали место по 
другари и другарки ќе ве раздадам :-)
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20040623/8f869f95/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list