[Ossm-members] Re:Слободен софтвер во Кочани

Tomislav Markovski herrera at users.sourceforge.net
Wed Jun 23 06:24:21 UTC 2004


On сре, 2004-06-23 at 02:16, Milan Gjorchevski wrote:
> Повелете :) Не примам замерки :) Се зезам, се надевам дека е океј...
> При првото праќање на двете страни, незнаев дека може максимум 40 КВ да се
> пратат...па еве смалено, незнам колку се гледа...

Цар! Јас сакам маичка со туксот.

-- 
Томислав Марковски

Pascal Users:
	The Pascal system will be replaced next Tuesday by Cobol.
	Please modify your programs accordingly.

More information about the Ossm-members mailing list