[Ossm-members] Re: Re:Слободен софтвер во Кочани

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Jun 23 11:25:05 UTC 2004


На 23 јун 2004 (среда), Tomislav Markovski напиша:

> > пратат...па еве смалено, незнам колку се гледа...
> 
> Цар! Јас сакам маичка со туксот.

Да да и јас.

Ако имаш каде стави фул верзија од туксот или прати ми ја на мејл
georgis at unet.com.mk.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list