[Ossm-members] Кај Глиша во кола?

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Jun 23 11:22:50 UTC 2004


На 22 јун 2004 (вторник), Arangel Angov напиша:

> Какво преноќиште, јас тргам сабајле се враќам вечер. Ене го кај е. :)

Колку километри има Скопје-Кочани?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list