[Ossm-members] До сите програмери на листава!!!

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Wed Jun 23 12:31:12 UTC 2004


> >|создавачите). Сугестии се добродојдени. Одма да нагласам дека јас не сум
> >|програмер и не очекувајте многу од мене во овој потенцијален проект, но
> >|ако треба нешто да се помага, тука сум.
>
> Од старт да кажам дека ниеден странски програм за тоа не може да се
> искористи, пошто Македонија како и земјите од бивша Југославија имаат
> таканаречено двојно книжење 

Тоа е исто со ова „This is a double entry accounting system“ ?
http://oba.sourceforge.net/

-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list