[Ossm-members] До сите програмери на листава!!!

Riste Pejov richie at macedonia.homelinux.org
Wed Jun 23 12:46:32 UTC 2004


Дамјан wrote:

>>>|создавачите). Сугестии се добродојдени. Одма да нагласам дека јас не сум
>>>|програмер и не очекувајте многу од мене во овој потенцијален проект, но
>>>|ако треба нешто да се помага, тука сум.
>>>      
>>>
>>Од старт да кажам дека ниеден странски програм за тоа не може да се
>>искористи, пошто Македонија како и земјите од бивша Југославија имаат
>>таканаречено двојно книжење 
>>    
>>
Ај баш да видиме, ќе го разгледам подетално викендов,

Р.More information about the Ossm-members mailing list