[Ossm-members] Re: Re: Слободен софтвер во кочани

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Jun 23 15:54:24 UTC 2004


На 23 јун 2004 (среда), Зоран Димовски напиша:

> >Значи ми требаат барем двајца да дојдат во Петок. Зоки донеси 
> >компјутерот.
> 
> Да да секако само доколку се најде некој да ме земе со кола разбираш. 

Зоки.

Прочитај го уште еднаш 
http://www.ossm.org.mk/dokumenti/bonton.html#citati

    *3. Цитирај го само најпотребното*

А за зимање во другата порака прочитај. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list