[Ossm-members] semejstvo moz1.7 na makedonski...

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Jun 22 21:32:01 UTC 2004


http://www.softver.org.mk/novica/mozilla

XPI-јата се тука. Не сум тестирал дали работат пошто ги немам програмите. Има 
уште некои 20-30 непреведени линии и оние буквите што цело време се 
провлекуваат. 

Пробајте па кажете.
-- 
Новица

Live life on the edge but try to stay on topic.More information about the Ossm-members mailing list