[Ossm-members] Re: Кај Глиша во кола?

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Jun 23 15:50:00 UTC 2004


На 23 јун 2004 (среда), Ivan Stojmirov напиша:

> >Колку километри има Скопје-Кочани?
> 
> 130.

Хмм, во тоа пишува 110 не јас како видов 99...ама еве 130 нека биде поише
знаеш. :)

Мене Југото теоретски ми троши 8,5-9 на 100км надвор од град поготово што
патот после Велес не е аутопат. (Во град троши 13-тина).

Значи 260км испаѓа дека би потрошило некаде 23литри т.е. 1300 денари. (Нека
бидат и 1200 Уфо како што ги кажува)

Плус патарини во двата правци 200 денари се вкупно не повеќе од 1500 денари.

Значи по 375 денари повратна карта. 

До сега никој не се пријави, сега уште помалку. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list