[Ossm-members] Re: Кај Глиша во кола?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Jun 24 16:26:34 UTC 2004


Georgi Stanojevski напиша:

>Значи по 375 денари повратна карта. 
>
>До сега никој не се пријави, сега уште помалку. :)
>

Па еве го Зоки, бара кој ќе иде цело време а некако вие двајца ко да не 
си ги читате мејловите...


-- 
ufo
More information about the Ossm-members mailing list