[Ossm-members] flaer

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Thu Jun 24 16:05:08 UTC 2004


За флаерот. Ја го извадив веќе, 50 комада и тоа на инкџет, 1200 денара. 
На типот не му се пушташе на ласерски, многу кертриџи ќе му потрошело.
Веќе се раздадени.
Со ТВ Кочани решивме да го даваме само филмот без емисија во живо. Беше 
работата или емисија или филм, оти поголем термин од 1,5 саат не доаѓаше 
во предвид. Ама за време на филмот ќе одат горе на екранот букви за 
презентацијата, час, место... Мислам дека тоа е најдобра можна опција. 
Плус ќе се снима настанот па после ќе го дават на ТВ.
Тоа е тоа за сега. Компјутерите ќе се стават у 8 сабајле, ќе има и 
озвучување.
Сендвичи обезбедив.
ПоздравMore information about the Ossm-members mailing list