[Ossm-members] Vrabotuvanje

Гоце Николов goce at mail.net.mk
Sat Jun 26 14:59:04 UTC 2004


On.net бара човек за работа по смени. Пожелно е да е млад, убав, невработен,
со регулирана воена обрска, солидно познавање на неколку светски јазици,
познавање на њиндоњс и линуџ, желен за работа, срдечен верен итн :) Мене ми
е битно да е човек кој кога би дошол тука би останал и е спремен за тимска
работа.

Работното место е техничка подршка (одење по смени). Платата не е висока, но
затоа не ни има многу работа (освен кога се доаѓа прва смена), а има брз
интернет и се што доаѓа со тоа, како и можности за напредување во кариерата.

Конкурсот трае до понеделник. Заинтересираните може да пратат CV на
goce at on.net.mk заедно со број од мобилен по можност ВЕДНАШ.

Се извинувам за спамот :)


-- 
Гоце
More information about the Ossm-members mailing list