[Ossm-members] Re: flaer

Riste Pejov richie at macedonia.homelinux.org
Fri Jun 25 06:33:00 UTC 2004


Arangel Angov wrote:

> Vladimir Stefanov напиша:
>
>> За флаерот. Ја го извадив веќе, 50 комада и тоа на инкџет, 1200 
>> денара. На типот не му се пушташе на ласерски, многу
>
>
>
> Фино.
>
> Него, што праиме за презентации? Освен Гемиџи и Гемтер, ќе се праи ли 
> друга презентација? Каде се презентациите од за Слободен Софтвер и за 
> OpenOffice.org од саем? Ристо?

Јас имам испит во 10:30, сабота, може да го рачунаш местото кај тебе во 
кола слободно. А кога е за печатењето на флаерите, мислам дека веќе 
предупредив што е негативната страна :)

Презентациите од саем јас ги имам веќе пратено на снајпер стојмир и уште 
незнам кој, ама сеа баш и неам време да барам, можда покасно во текот на 
денот. Ајт поздрав

Р.More information about the Ossm-members mailing list