[Ossm-members] Re: link-dva

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sun Jun 27 12:55:36 UTC 2004


На 27 јун 2004 (недела), Новица Наков напиша:

> http://www.nvu.com/download.html - Пробајте.
> 
> http://tim.oreilly.com/opensource/paradigmshift_0504.html - Прочитајте.

Оставај друг пат со линковите и малку опис дали воопшто некој ќе сака да 
го посетам линкот или не.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list