[Ossm-members] Re: link-dva

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Jun 27 13:42:31 UTC 2004


Georgi Stanojevski напиша: 

> Оставај друг пат со линковите и малку опис дали воопшто некој ќе сака да
> го посетам линкот или не.

Океј... може вака:

http://www.nvu.com/download.html - Пробајте. А-ла FrontPage editor за Linux.
 
http://tim.oreilly.com/opensource/paradigmshift_0504.html - Прочитајте. 
Opensource концептот како промена на парадигми во бизнис светот.-- 
Новица

Брат за брат, сирење за ганџа.More information about the Ossm-members mailing list