[Ossm-members] Re: ОССМ во Кочани

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Mon Jun 28 13:11:11 UTC 2004


Томислав Марковски wrote:

>On пон, 2004-06-28 at 14:42, Aleksandar Balalovski wrote:
>  
>
>>освен тие едни две тетки горе на балконот во Киното...мислам дека им 
>>беше многу досадно, хахаха
>>    
>>
>
>Сигурно мислиш на Пандора. Не е место на листава да се раскажуваат сите
>детали за Кочани, али Пандора е тачка (што би рекол З.)
>
>  
>
Точно. Ептен :))))


>Уфо си ќути нормално, доста му беше сеир таму :)))))
>
>  
>
Шо ќе праеш. Срам го е :)


More information about the Ossm-members mailing list