[Ossm-members] Re: ОССМ во Кочани

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Mon Jun 28 12:56:04 UTC 2004


On пон, 2004-06-28 at 14:42, Aleksandar Balalovski wrote:
> освен тие едни две тетки горе на балконот во Киното...мислам дека им 
> беше многу досадно, хахаха

Сигурно мислиш на Пандора. Не е место на листава да се раскажуваат сите
детали за Кочани, али Пандора е тачка (што би рекол З.)

Уфо си ќути нормално, доста му беше сеир таму :)))))

-- 
Томислав Марковски

Mind your own business, Spock.  I'm sick of your halfbreed interference.

More information about the Ossm-members mailing list