[Ossm-members] internet cafe

Dragan Gorgiev drgshum at hotmail.com
Wed Jun 30 00:20:49 UTC 2004


Здраво дечки
Ве следам веке некое време на оваа листа, па да ве прашам. Сакам интернет кафе-то да го мигрирам на Линукс. Бидејки сум нов во „Линукс-от“, ми треба совет за мигтрацијата, која дистрибуција да се одбере, дали има веке готов програм за тарифирање, може ли да се најде и дали ке користи овој најновиот wine za igri.

 За ова што беше во кочани сакав да дојдам но превозот ме зафркна. Се планира ли нешто за и во Штип (посебен нагласок за Стојмир)

Поздрав,
Драган
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20040630/03e18878/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list