[Ossm-members] Gtk i kirilica

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Wed Jun 30 18:53:13 UTC 2004


On сре, 2004-06-30 at 20:13, Bozidar Proevski wrote:
> Здраво на сите

Здраво

> И сега еве прашувам :)

Кај го најде прелистувачов :)
Мене ми пројде без проблем. Прво ставив бинарен рпм, не сакаше, после го
симнав од твоите линкови, аплицирав закрпа, компајлирав, копирав
dillorc, сменав фонт вердана, може ќе пројдеше и со основниот, и го
добив ова:

http://users.ossm.org.mk/~tome/tmp/dillo.png
http://users.ossm.org.mk/~tome/tmp/dillo1.png

Fedora Core 2More information about the Ossm-members mailing list