[Ossm-members] Re: Linux Kernelкомпајлирање

Georgi Georgi
Mon Mar 1 00:45:59 UTC 2004


Georgi Stanojevski напиша:

>> De be odma go napadna, chovekot za privatno si prasha.
>
> Што ќе му е Enterprise edition за дома?

Заборавив да се доискажам.

Пројадов гомна нормално мислејќи дека не му е за дома туку за бизнис што 
ми е многу лицемерно.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list