[Ossm-members] Re: Linux Kernelкомпајлирање

ip i.p at dr.com
Mon Mar 1 01:07:28 UTC 2004


Georgi  напиша:

> Што ќе му е Enterprise edition за дома?

Може има Athlon64 процесор! Red Hat Enterprise Linux WS е една од ретките
дистрибуции што веќе има поддршка за новиве процесори, без додатно ебавање
со компајлирање!More information about the Ossm-members mailing list