[Ossm-members] Window Maker на македонски

Томислав Марковски tome at set.com.mk
Mon Mar 1 12:45:00 UTC 2004


Да не должам многу, надолго и нашироко на http://wmaker.set.com.mk/
Преводот не е комплетен, завршено е она што се однесува до GUI-то. 
Останува да се допреведат оние пораки кои ги испишува во конзола. Толку 
стигнав викендов, па ќе го биде деновиве останатото.
Епа кој сака да помогне, да го истестира, трк до URL-то.

Среќно!

-- 
Herrera
More information about the Ossm-members mailing list