[Ossm-members] Re: Linux Kernelкомпајлирање

Georgi Georgi
Mon Mar 1 18:46:08 UTC 2004


ip напиша:

>> Зборам општо за сите. Употреба на украден софтвер е исто како и возење 
>> на крадена кола. 
>
> Си пробал? Тоа мора да е филинг, не му се мислиш што ? правиш на колата, не
> мора да плаќаш за поправка :)

Абе ова се прави и со службена кола не само со крадена. ;)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list