[Ossm-members] Re: Linux Kernelкомпајлирање

ip i.p at dr.com
Mon Mar 1 02:22:49 UTC 2004


Georgi  напиша:

> Зборам општо за сите. Употреба на украден софтвер е исто како и возење 
> на крадена кола. 

Си пробал? Тоа мора да е филинг, не му се мислиш што ѝ правиш на колата, не
мора да плаќаш за поправка :)More information about the Ossm-members mailing list