[Ossm-members] Re: Window Maker на македонски

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Mar 3 01:18:52 UTC 2004


Новица Наков напиша:

>>Dock 
>>    
>>
>
>Имаме збор Док нели? Бродовите каде што се собираат. :)
>  
>

А пристаниште? :))

>>Miniaturize (сомнително ми е „минијатуризирај“)
>>    
>>

Намали прозорец - тој е користен за GNOME.

Ако не примети, на листа праќаме,  па незнам Томислав дали ќе прочита.


-- 
ufo
More information about the Ossm-members mailing list