[Ossm-members] Re: Window Maker на македонски

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Mar 2 23:17:39 UTC 2004


Томислав Марковски напиша: 

> Dock 

Имаме збор Док нели? Бродовите каде што се собираат. :)

> Miniaturize (сомнително ми е „минијатуризирај“)

Мислам може. 


-- 
Новица

There is no patch for stupidity.More information about the Ossm-members mailing list