[Ossm-members] Re: 7 Zip на Македонски

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu Mar 4 14:56:56 UTC 2004


На 04 мар 2004 (четврток), Noveski Oliver напиша:

> Една од најдобрите ако не и најдобра програма за компресија наменета и за Виндоус и за Линукс,отсега и со Македонски превод.
> 
> http://www.geocities.com/n_olivermk/7zip_mk.zip

Прати им го нив во следните верзии со самиот програм да доаѓа. 

Мразам преводи што не се на главниот сајт на програмот. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list