Re: [Ossm-members] Re: 7 Zip на Македонски

Noveski Oliver oliver_84 at mt.net.mk
Thu Mar 4 23:50:27 UTC 2004


----- Original Message -----
From: "Georgi Stanojevski" <georgis at unet.com.mk>
To: <ossm-members at hedona.on.net.mk>
Sent: Thursday, March 04, 2004 3:56 PM
Subject: [Ossm-members] Re: 7 Zip на Македонски


На 04 мар 2004 (четврток), Noveski Oliver напиша:

> Една од најдобрите ако не и најдобра програма за компресија наменета и за
Виндоус и за Линукс,отсега и со Македонски превод.
>
> http://www.geocities.com/n_olivermk/7zip_mk.zip

>Прати им го нив во следните верзии со самиот >програм да доаѓа.

>Мразам преводи што не се на главниот сајт на >програмот. :)


Преводот е пратен и сигурно со наредните верзии ќе биди дистрибуиран.
More information about the Ossm-members mailing list