[Ossm-members] newsreader за линукс

Дарко Николовски darkon at nospam.dot.macedonia.dot.homelinux.dot.org
Fri Mar 5 16:29:25 UTC 2004


Дајте име на некој асален newsreader за линукс.

Сакав да го користам PAN ама и во најновата верзија ги има иститте оние
срања што го мачат од многу одамна. Како на пример субјект со Кои-8, па на
некои од постовите (незнам по кој избор) кога во suubjekt хедерот има
?=is0-859-5 не ги преведува и слично.


-- 
Дарко Николовски
3/5/2004 5:27:16 PM
--
   Bender: Oh, Lord, I'm on the verge of a nervous melt-down.More information about the Ossm-members mailing list