[Ossm-members] Re: newsreader за линукс

Томислав Марковски tome at set.com.mk
Sat Mar 6 11:14:57 UTC 2004


Дарко Николовски напиша:
> On Fri, 5 Mar 2004 17:29:25 +0100,
> darkon at nospam.dot.macedonia.dot.homelinux.dot.org wrote:
> 
> Има некој искувство со Knode, и како е во споредба со Pan?
> 

Knode работи супер, исто и Thunderbird или Mozilla... Мене Pan ми паѓаше 
од некои чудни причини.. Се уште не најдов зошто...

-- 
HerreraMore information about the Ossm-members mailing list