[Ossm-members] Re: newsreader за линукс

Prostetnic Vogon Jeltz taskovskig at gmx.net
Fri Mar 5 22:58:34 UTC 2004


Дарко Николовски wrote:

> Дајте име на некој асален newsreader за линукс.
> 
> Сакав да го користам PAN ама и во најновата верзија ги има иститте оние
> срања што го мачат од многу одамна. Како на пример субјект со Кои-8, па на
> некои од постовите (незнам по кој избор) кога во suubjekt хедерот има
> ?=is0-859-5 не ги преведува и слично.
> 
> 

KNode + Leafnode

-- 
The record for hitchhiking the galaxy is just under five years,
but you don't get to see much on the way.More information about the Ossm-members mailing list