[Ossm-members] Re: newsreader за линукс

Aleksandar Nikov anikov at panton.com.mk
Sat Mar 6 17:47:35 UTC 2004


Дарко Николовски wrote:

> Дајте име на некој асален newsreader за линукс.
> 
> Сакав да го користам PAN ама и во најновата верзија ги има иститте оние
> срања што го мачат од многу одамна. Како на пример субјект со Кои-8, па на
> некои од постовите (незнам по кој избор) кога во suubjekt хедерот има
> ?=is0-859-5 не ги преведува и слично.
> 

Dechki, PINE e zakon. :)
More information about the Ossm-members mailing list